We help the world growing since 1983

HVAD ER EN STRØMFORSYNINGSTRANSFORMER? HVORDAN FUNGERER DEN?

Skiftende transformatorer er nødvendige for at skifte strømforsyninger.Så hvad er skiftende transformere?Hvad er arbejdsprincipperne og funktionerne for at skifte transformere?Lad os forstå dem.

 

·Introduktion

Koblingstransformatoren refererer til den transformer, der bruges i skiftestrømforsyningen.Den fungerer i en pulstilstand med en frekvens på ti til titusinder af kilohertz eller endda hundredvis af kilohertz.Jernkernen er generelt lavet af ferritmateriale.

      SANHE-35-XXX-2     SANHE-32-140-6

·Arbejdsprincip for at skifte transformer

En transformer er en elektrostatisk enhed lavet ved hjælp af princippet om elektromagnetisk induktion.Når transformatorens primære spole er forbundet til en AC-strømkilde, producerer jernkernen en vekslende magnetisk flux.Skiftende strømforsyning styres af kredsløbet, og omskifterrøret skifter ved høj hastighed.

Konvertering af jævnstrøm til højfrekvent vekselstrøm leveres til en transformer til konvertering, hvorved der genereres et eller flere sæt spændinger.Da effektiviteten af ​​højfrekvent vekselstrøm i transformatorkredsløbet er meget højere end 50Hz, kan alle skiftetransformatorer gøres meget små, hvorved omkostningerne reduceres.

 

·Trollen som at skifte transformere

Hovedfunktionerne for omskiftningstransformatorer er kraftoverførsel, spændingskonvertering og isolering.

Dens vigtigste fordele er lille størrelse, høj effektivitet og billig strækning.Som en vigtig blød magnetisk elektromagnetisk komponent bruges switching transformatorer i vid udstrækning til switching power supply teknologi og power electronics teknologi og bruges også i højfrekvente kredsløb såsom switching power supplys.

 

I henhold til omskiftningstransformatorens transmissionseffekt kan strømtransformatorer opdeles i flere kvaliteter: 10kVA er høj effekt, 10kVA~0,5kVA er medium effekt, 0,5kVA~25VA er laveffekt, og under 25VA er mikroeffekt.Forskellig transmissionseffekt, designet af krafttransformatoren er også anderledes.Ferritkernen og den magnetiske mætningskoefficient for krafttransformatoren er ikke så god som for siliciumstålpladekernen, hvilket resulterer i meget lidt energi pr. Hertz vekselstrømsoverførsel.Men han arbejder i et højfrekvent kredsløb, og energiudvekslingsfrekvensen pr. tidsenhed er meget høj (1000 gange en lavfrekvent transformator).Tilsammen kan dens effektivitet nå dusinvis af gange højere end lavfrekvente transformere.

 

·En anden funktion af skiftetransformatoren er, at den har en tilbagekoblingsvikling

Feedback-viklingen giver et positivt feedback-signal til PWM IC'en, hvilket får den til at generere højfrekvente oscillationer sammen med sekundærviklingen, således at DC'en, der kommer ind i transformatorens primære vikling har en stor AC-komponent, og den højfrekvente AC-komponent. komponenten er isoleret af transformatorkernen og danner en sekundær ren højfrekvent AC, som ensrettes og filtreres for at forsyne elektrisk udstyr.Feedbackviklingen kan justere udgangsspændingen til en stabil værdi.For at opsummere spiller koblingstransformatoren rollen som kraftoverførsel, spændingskonvertering og isolering.


Indlægstid: Okt-07-2022